Konsulenter,

til dine behov

Konsulenter

I dag er det næsten umuligt at undgå kontakt med databaser. De er overalt hvor vi befinder os, både i vores arbejdsliv og i vores privatliv. Vi ved derfor hvor vigtigt det er med struktureret data der opbevares sikkert. Hos DBVision er vi specialister indenfor Microsoft SQL-databaser, MySQL og Oracle databaser. Vores DBA-konsulenter står klar til at hjælpe jer med alt fra rådgivning og design, udvikling og implementering. Vi hjælper også gerne med re-design og optimering af din nuværende database.

Datamodellering
DBA Konsulenter​
Udvikling og applikationer​
LDV kursus
Rapportering og Business Intelligence​
Foglight® specialister

DBA Konsulenter

Redundant og inkonsistent data skaber hurtigt forvirring. Når man arbejder med data er struktur alpha omega. Datamodellering giver det bedste overblik over databasemiljøet. Datamodellering hjælper jer med at vedligeholde jeres data ét sted fra, så I undgår gammel og overflødig data fra forskellige lagre der optager en masse unødvendig plads.

Udvikling og applikationer

DBVision varetager nogen af dansk erhvervs største datavarehuse, og det er vi stolte af. Vi ved at det kan være en uoverskuelig proces at holde styr på et helt datavarehus, og derfor står vi klar til at hjælpe jer. Design, implementering eller drift, vi tager os af det hele.

Rapportering og Business Intelligence

Hos DBVision laver vi profesionelle rapporter i rapporterings og analyseværktøjet PowerBI, MS Reporting Services samt Crystal Reports. Ved hjælp af teknologien Business Intelligence kan vi udtrække vigtig og kompliceret data hos jer og konverterer dem til letforståelig datavisualiseringer. På den måde får I hurtigt et overblik over medarbejderdata, løn, økonomi mm.

Foglight® specialister

Vores Foglight® team står klar til at hjælpe jer når en kritisk eller kompliceret situation opstår.
Vores specialister i Foglight® hjælper med installering, rapportering og support.
Med Foglight® sikre I jeres virksomhed den bedste sikkerhed med periodisk eller konstant database monitorering. Vores Foglight® specialister sørger for rapportering, så I konstant har et overblik over jeres databasedrift. DBVisions Foglight® team tilbyder strategisk rådgivning uanset om I ønsker migerering fra cloud til on-premises eller on-premises cloud.

Læs mere om køb af vores licenser her.