Generel kursusinformation

Har du et uddannelsesbehov

DBVision udbyder en lang række kurser indenfor databaser og it-drift. Alle vores kurser er baseret på undervisningsmateriale, som vi stort set selv laver, og dermed kan vi tilpasse kurserne til din virksomheds specifikke behov, hvis der skulle være brug for det. Et virksomhedsspecifikt kursus kan foregå i DBVisions kursuslokaler eller hos virksomheden selv med vores mobile kursuslokale.

Vi tilbyder kurser på både dansk og engelsk.

Alle kursister får

  • Kursusmappe med egenudviklet kursusmateriale, som kan fungere som opslagsværk efter endt kursus.
  • Tre måneders e-mailsupport efter kurset. Spørg, hvis du kommer i tvivl, når du sidder med en konkret opgave.
  • Diplom som bevis for, at du har deltaget i kurset.


Holdstørrelse

I DBVision har vi den holdning, at når et kursus er annonceret, skal det gennemføres,selv med blot 3 kursister tilmeldt. Det er et krav for kursusgarantien, at du har tilmeldt dig kurset direkte hos os.
Undtagelse: Kurser under 'Ring for dato' er ikke omfattet af denne kursusgaranti.


Hvor skal kursus afholdes

Her kan du se lidt mere information omkring de forskellige muligheder.


Kurser i København

Når kurserne afholdes i DBVisions egne kursuslokaler, arbejder hver kursist ved sin egen pc og skærm. Du vil opleve et kursus i hyggelige omgivelser med undervisere, som i det daglige også arbejder med programmering for vores virksomhedskunder. De ved altså, hvor skoen trykker i hverdagen. Vores lokaler er lyse og venlige. Vores dygtige ansatte i køkkenet sørger for, at der ikke mangler noget til ganen. Vi serverer morgenmad og frokost - og selvfølgelig formiddags- og eftermiddagskaffe. Desuden er der frugt og vand ad libitum. Der er et rygelokale til rådighed for rygerne, sådan at de kan sidde uforstyrret og nyde tobakken.


Kurser i jeres kursuslokale

Har du et uddannelsesbehov og skal kurset finde sted hos dig?

I har jeres egne computere og eget lokale

Vi kan holde kurser i hos jer, hvor virksomheden stiller både lokaler og et passende antal PC-arbejdspladser til rådighed. Dermed sparer medarbejderne transporten til og fra DBVision og kan deltage i kurset, som var det en normal arbejdsdag. Kurserne kan tilpasses virksomhedens og kursisternes specifikke behov.

Alle vore undervisere arbejder i det daglige med programmering for vores kunder. De ved altså, hvor skoen trykker i hverdagen.


Kurser i mobilt kursuslokale

Har du et uddannelsesbehov og skal kurset finde sted hos dig?

Vi har computere med – I har lokalet

Med vores mobile kursuslokale kan vi afholde vores kurser på for eksempel jeres virksomhedsadresse. Dermed sparer medarbejderne transporten til og fra DBVision og kan deltage i kurset, som var det en normal arbejdsdag. Kurserne kan tilpasses virksomhedens og kursisternes specifikke behov.

Kurserne afholdes altså hos virksomheden, og hver kursist har sin egen bærbare pc og eksterne mus (som DBVision stiller til rådighed). Vi medbringer en projektor, og virksomheden skal blot stille et passende kursuslokale til rådighed.

Alle vore undervisere arbejder også i det daglige med programmering for vores virksomhedskunder. De ved altså, hvor skoen trykker i hverdagen.

DBVision A/S, Fensmarkgade 3, 2200 København N,
Tlf. (+45) 35 36 21 44.
E-mail DBVision a/s
Copyright ® 2017 DBVision A/S. Alle rettigheder reserveret.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Klik her.